Voorbeschouwing ZVK De Patjappers - ZVC Bij Graad

Onze huisreporter dacht een korte voorbeschouwing van de wedstrijd ZVC De Patjappers - ZVC bij Graad te maken.
Helaas gaf niemand thuis en heeft hij hals-over-kop een vlucht moeten boeken bij Air Standup. De Graadboys, o.l.v. een bloedserieuze Niels Vaneygen, verblijven een weekje in het afgelegen Griekse klooster van de Orde der Heilige Maagden.
Echt Spartaans ritme: om half zes uit bed, naar de kapel voor Hopeloze Gevallen (Witters is bijgelovig en boet in een dwangbuis op zijn kamer), looptraining tot half tien, licht ontbijt, baltraining, naar de kapel voor Hopeloze Gevallen (Witters weer de dwangbuis in), middagmaal (feta met een sausje van feta overgoten), platte rust op de harde ondergrond van de rots EN met de vespersmuziek op de achtergrond, naar de kapel voor Hopeloze Gevallen (Witters weeral de dwangbuis in), benjijumpen vanaf de rots en al klimmend terug naar boven (Bamps laat zijn uitstekende conditie zien en is eerste boven maar aan de verkeerde kant van de berg), naar de kapel der Hopeloze Gevallen (Witters vervoegt de dwangbuis een uurtje later want te laat boven), avondmaal en om 21u de kamer op, licht uit (Witters terug in de dwangbuis zodat hij geen verkeerde sexuele handelingen zou doen) ... En dit 5 dagen hetzelfde ... nvdr. Witters schrijft een boze mail naar de huisreporter van de Oeterse Liga.
https://youtu.be/5rMLp89B5Ow
De Patjappers, o.l.v. coach Wijnen en Prins Bérke van Minsel, "liggen" 5 dagen op het strand van Ibiza.
Bérke heeft nieuw mediafiguur Haldis een contract voor deze "Patjappers on tour" aangeboden. Hij moet de jonge Goden op hun wenken bedienen. Daan Wetsels heeft alles juridisch uitgeplozen en zijn zegen gegeven. Yves Craeghs is twijfelachtig voor zaterdag wegens brandwonden opgelopen tijdens een ligsessie aan het strand van 08u00 tot 19u00. Vermeulen was aan het waakzaam oog van Haldis ontsnapt. Hij werd later betrapt met een Spaanse schone ... travestiet.
https://youtu.be/UjWk3UuZI0Q
Dat belooft voor zaterdag!!!
Supporters op post op zaterdag 11 april a.s. om 19u00!!!